Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Aansprakelijkheidsverzekering Molenaarsgraaf

Aansprakelijkheidsverzekering Molenaarsgraaf

Aansprakelijksheidsverzekering MolenaarsgraafAls u een auto heeft, dan heeft u verplicht een WA-verzekering afgesloten. Deze verzekering dekt u wanneer u met uw auto schade veroorzaakt aan andermans spullen. Echter is deze verzekering niet geschikt voor schade aan andermans spullen die u zonder uw auto maakt. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dan een oplossing. Deze verzekering is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat u uitgebreid én wereldwijd gedekt bent tegen schade aan spullen van anderen. Van Aken & Boogaard
Hypotheken en Verzekering helpt u graag bij het vinden van de
aansprakelijkheidsverzekering in Molenaarsgraaf die het beste bij uw situatie past.

Aansprakelijkheidsverzekering: voor de particuliere én de zakelijke klant

Zoals de naam al doet vermoeden, beschermt een aansprakelijkheidsverzekering u tegen het risico van aansprakelijkheid. Zo’n verzekering dekt u in het geval van zowel letselschade (schade aan een persoon) als zaakschade (schade aan andermans goederen). Een aansprakelijkheidsverzekering dekt u niet bij schade aan uzelf, uw eigen goederen of schade die u met uw auto hebt aangebracht. Daar heeft u de WA-verzekering voor.

Zowel particulieren als zakelijke klanten hebben baat bij het hebben van een goede aansprakelijkheidsverzekering die past bij de eigen situatie en de eigen risico’s. Om ervoor te zeggen dat u in alle omstandigheden goed verzekerd bent tegen aansprakelijkheid, is het belangrijk om de juiste verzekering te kiezen. Er zijn tegenwoordig veel opties die ervoor zorgen dat uw aansprakelijkheidsverzekering in Molenaarsgraaf perfect bij u en uw onderneming past. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als onafhankelijk intermediair. Wij stellen een analyse op aan de hand van uw informatie, wensen en budget en geven u zo antwoord op uw vraag. Vervolgens kunnen wij ook namens u onderhandelen met de verzekeraar. Zo betaalt u nooit teveel voor uw aansprakelijkheidsverzekering in Molenaarsgraaf.

Van Aken & Boogaard helpt u graag bij het kiezen van uw aansprakelijkheidsverzekering in Molenaarsgraaf

Van Aken & Boogaard biedt u advies en bespreekt de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Op basis van uw persoonlijke wensen, budget en de beschikbare opties qua dekkingsmogelijkheden komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een goede dekking bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering in Molenaarsgraaf of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”