Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Verzekeringen”

Voor elke situatie een passende verzekering, zowel privé als zakelijk

Verzekeringen zijn er in vele vormen en voor vele doelen. Wij adviseren in verzekeringen voor de privé-situatie, maar ook voor de zakelijke verzekeringen voor de eenmanszaak, VOF en het klein bedrijf. Daarnaast kunnen wij u van een passend advies voorzien en bemiddelen op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Kortom, voor al uw verzekeringen kunt u Van Aken & Boogaard inschakelen. Zo bent u zeker van de juiste keuze en voorkomt u dat u over- of onderverzekerd bent!

Particulier

Wij staan u graag bij en behoeden u graag voor financiële tegenvallers en alledaagse risico’s. Wij adviseren en bemiddelen onafhankelijk voor verschillende maatschappijen. Op deze manier komen we samen met u tot de verzekering die het beste aansluit bij uw wensen.

Zakelijk

Van Aken & Boogaard adviseert en bemiddelt ook voor u als ondernemer. Wij gaan graag met u in gesprek om de risico’s voor u en uw werknemers goed in kaart te brengen en vervolgens te verkleinen. U kiest zelf welke risico’s u wilt verzekeren en wij adviseren u daar zo goed mogelijk bij.

Arbeidsongeschiktheids-
verzekering

Het risico van arbeidsongeschiktheid komt statistisch gezien vaker voor dan het risico op overlijden, maar toch wordt dit niet altijd verzekerd. Door het juiste inzicht te geven bij de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en u de verschillende kenmerken en opties van de verzekering uit te leggen, vertrouwen wij erop u passend te kunnen adviseren.

Henk van Aken
06 432 702 48

Robert Boogaard
06 572 122 32

“Vriendelijk, toegankelijk,
duidelijk en vakkundig”