Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Belastingaangifte”

Uit handen nemen van uw belastingaangifte

Van Aken & Boogaard vereenvoudigt graag al uw financiële zaken voor u. Dit doen wij door als intermediair advies en bemiddeling te bieden. Maar wij lopen graag een stapje harder voor u en bieden dan ook een aanvullende dienst, namelijk het invullen van uw belastingaangifte.

De belastingaangifte is niet voor iedereen verplicht. Wanneer dit wél voor u verplicht is, is het van belang dat u het op tijd regelt. Indien u te laat uw aangifte doet, kunt u zelfs een boete ontvangen. Wanneer u er zelf weinig tijd voor heeft óf als u het liever aan een ander overlaat, kunt u ervoor kiezen om het door Van Aken & Boogaard uit te laten voeren. Wij zorgen ervoor dat uw gehele aangifte klopt en dat deze op tijd verstuurd wordt.

Heeft u dit jaar een nieuwe woning gekocht? Dan heeft dit een aantal gevolgen voor uw belastingaangifte. Wanneer u een hypotheek voor uw nieuwe woning afgesloten heeft, brengt dit nieuwe aftrekposten met zich mee. Zo mag u de rente en kosten van de geldlening aftrekken.

Indien u zelf niet geheel met de regelingen en aftrekposten bekend bent, heeft het uitbesteden van uw aangifte nog meer voordelen. Kortom, voorkom teveel belasting betalen en laat uw aangifte door Van Aken & Boogaard uitvoeren!

Overwaarde hypotheek [pb-city]

Contact

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”