Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Particulier”

Advies en bemiddeling voor uw situatie en wensen

Van Aken & Boogaard is ook op het gebied van particuliere verzekeringen een erkend adviseur en bemiddelaar. Wij brengen uiteenlopende soorten verzekeringen onder bij verschillende verzekeraars. Uiteraard is iedere situatie anders en heeft iedereen verschillende voorwaarden of wensen, daarom zetten wij ons in om de beste verzekering, die voldoet aan uw wensen, te vinden.

Verzekeringen zijn tegenwoordig zeer divers. Zo kan een levensverzekering zeer eenvoudig zijn om enkel de kosten van de uitvaart te dekken, maar ook zeer complex om bijvoorbeeld uw pensioen of de financiële gevolgen van uw overlijden te dekken. Een andere vorm van de levensverzekering is dat uw hypotheek wordt afgelost na uw overlijden. Naast levensverzekeringen kunt u ook schades aan uzelf, uw woning of bijvoorbeeld uw auto of reis afdekken. Kortom, allerlei verzekeringen die u weloverwogen wilt afsluiten waarvoor wij u van advies kunnen voorzien.

Wij brengen verzekeringen onder bij verzekeraars als Allianz, ASR, Nationale Nederlanden, Klaverblad, Scildon, TAF, Heinenoord Assuradeuren en Nedasco. De verzekeringen waar wij u over kunnen adviseren zijn:

Inboedel

Woonhuis

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Autoverzekering

Caravanverzekering

Levensverzekering

Reisverzekering

Annuleringsverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Uitvaartverzekering

Woonlastenverzekering

Twijfelt u over wat u wel of niet moet verzekeren? Voor elke situatie kunnen wij met u berekenen of u beter kunt kiezen voor een verzekering of het risico zelf dragen. Hierdoor kunt u onnodige kosten besparen.

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”