Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Hypotheken”

Maak de juiste weloverwogen keuze…

Wanneer u een woning of pand gaat kopen, gaat u waarschijnlijk ook een hypotheek afsluiten. Hierbij is het van groot belang dat u een weloverwogen keuze maakt. Om dit te doen, heeft u duidelijk en goed advies nodig. Verzeker uzelf van de juiste keuze en schakel Van Aken & Boogaard in als adviseur en bemiddelaar.

Van Aken & Boogaard is geregistreerd als CFP-professional en Erkend Financieel Adviseur. Hierdoor bent u verzekerd van goed en passend advies bij uw situatie. Naast het bieden van advies over diverse hypotheken, mogen wij ook namens en voor u onderhandelen met geldverstrekkers. Wij zullen onze uiterste best doen om u een passende offerte te leveren!

Een hypotheek gaat u voor een lange periode aan. U wilt dan niet de verkeerde voorwaarden gekozen hebben omdat u niet over voldoende of de juiste informatie beschikte. Van Aken & Boogaard zorgt ervoor dat u van elk punt op de hoogte bent en een weloverwogen keuze kunt maken. Zo bespreken wij met u de hoogte van de rente, de periode waarvoor u deze vast laat zetten en de mogelijkheden om vervroegd af te lossen. Onder de ruim 30 aanbieders zullen wij de best passende geldverstrekker voor u selecteren. Daarnaast is de betaalbaarheid voor nu en in de toekomst een belangrijk onderwerp. Wij laten zien wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke (financiële) situatie en op basis daarvan kunt u de juiste weloverwogen keuze maken. Naast de ‘normale’ hypotheek, kunnen wij ook speciale constructies voor u realiseren. Hierbij kunt u denken aan senioren-, overwaarde-, krediet-, familie- of een verhuurhypotheek.

Contact

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”