Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Zakelijk”

De juiste verzekeraar voor uw onderneming

Als ondernemer wilt u uw investeringen, bezittingen, personeel en uiteraard uzelf beschermen voor eventuele problemen. Hiervoor zijn diverse verzekeringen, echter wordt de keuze niet makkelijker door het brede aanbod. Het vinden van de juiste zakelijke verzekering kan hierdoor een lange zoektocht zijn, zeker als u niet helemaal bekend bent met alle factoren waar u op moet letten. Om dit gehele proces eenvoudiger voor u te maken biedt Van Aken & Boogaard advies. Samen met u kiezen we de beste verzekering die bij u past en zullen we die onderbrengen bij de juiste verzekeraar. Alles om onverwachte veranderingen en tegenvallers te voorkomen.

Voor de zakelijke markt zijn er allerlei vormen en maten verzekeringen. Afhankelijk van uw onderneming zijn sommige verzekeringen van groter belang. Zo heeft een bouwbedrijf een groter risico op ongelukken tijdens het werk dan een advocatenkantoor, en heeft een detailhandel een grote voorraad opgeslagen staan waar risico over gelopen wordt. Om er zeker van te zijn dat u geen onnodige risico’s loopt of juist teveel risico’s verzekert, zullen wij alles met u doorlopen. De verzekeringen waar wij u over kunnen adviseren zijn:

Gebouwen

Bedrijfsauto’s

Voorraad

Verzuim

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Bestuurdersaansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Inventaris

Transportverzekering

Tijdens het bespreken van verzekeringen als aansprakelijkheid en verzuim, zullen wij uiteraard ook de verschillende opties benoemen en advies geven over wat het beste bij uw bedrijf past. De zakelijke verzekeringen die wij aanbieden zijn van onder andere verzekeraars als Allianz, ASR en Klaverblad. Wanneer wij alle nodige informatie over uw onderneming en uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een analyse maken van de mogelijkheden. Deze zullen wij u uitgebreid toelichten zodat u de opties rustig af kunt wegen en u de juiste beslissing kunt maken.

U kunt voor diverse zakelijke verzekeringen bij Van Aken & Boogaard komen voor advies en bemiddeling. Vrijwel alles binnen uw bedrijf kunt u verzekeren. Zo kunt u uw bedrijfsauto, voorraad, pand en middelen laten verzekeren tegen eventuele schades en diefstal. Daarnaast kunt u ook beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheid verzekeren. Tot slot is het ook mogelijk om een verzekering af te sluiten voor verzuim of rechtsbijstand.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekeringen afsluit, vraagt u Van Aken & Boogaard om advies!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”