Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Arbeidsongeschiktheids-verzekering”

Ondernemers: voorkom het wegvallen van uw inkomen!

De overheid gaat er vanuit dat een zelfstandig ondernemer zelf zorgt voor bescherming van het inkomen. De gevolgen bij overlijden worden veelal (goed) afgedekt, maar statistisch gezien is de kans op langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid hoger dan overlijden. Toch wordt dit niet altijd verzekerd en bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid is er vanuit de overheid geen wettelijke uitkering die het inkomen opvangt. Voor u als ondernemer kan het dus aanzienlijke gevolgen hebben. Bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid komt het werk onherroepelijk in de knel wat directe gevolgen heeft voor uw onderneming en uw inkomen! Dus voorkom het wegvallen van het inkomen indien u langdurig ziek of arbeidsongeschikt wordt.

Elke ondernemer kent de basiskenmerken van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en elke ondernemer heeft een idee welk verzekerd bedrag en welke wachttijd (eigen risico periode) hij wil verzekeren. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het criterium waarop de uitkering wordt gebaseerd verschillend kan zijn? En bent u op de hoogte dat niet alle verzekeraars standaard voor elke vorm van ziekte of arbeidsongeschiktheid dekking bieden? Wij zullen u hierin bijstaan!

Van Aken & Boogaard biedt u advies en bespreekt de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. In ons advies bekijken wij hoe de huidige situatie is en geven we inzicht in de financiële gevolgen bij het wegvallen van uw inkomen. Op basis van uw persoonlijke wensen en het bespreken van de verschillende opties van de dekkingsmogelijkheden, komen wij samen met u tot een passende oplossing.

Met deze passende oplossing willen wij voor u graag gaan bemiddelen bij de juiste verzekeraar. Dan kijken wij niet alleen naar de beste prijs, maar ook naar de (dekkings-)voorwaarden die het beste aansluiten op uw persoonlijke wensen. Zo bent u verzekerd van een goede dekking bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Van Aken & Boogaard biedt van onderstaande verzekeraars de arbeidsongeschiktheidsverzekering aan:

Movir

Reaal

Amersfoortse

Aegon

Avéro

Klaverblad

TAF

Allianz

Goudse

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”