Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

“Financiële diensten”

Advies voor al uw financiële vraagstukken

Bij Van Aken & Boogaard kunt u met al uw financiële vraagstukken terecht voor advies. Zo kunnen wij u adviseren als u een hypotheek moet afsluiten, vermogen voor uw pensioenaanvulling wilt opbouwen, een krediet nodig heeft, een schenking wilt doen of de mogelijkheden voor een levenstestament wilt bespreken. Kortom, voor al uw advies op financieel gebied gaat u naar Van Aken & Boogaard!

Leningen – kredieten

Een onverwachte (grote) uitgave en heeft u de financiële middelen op dit moment niet beschikbaar? Dan kunt u een financiering aanvragen. De financiering kan geregeld worden door een consumptief krediet aan te vragen. Wanneer u een consumptief krediet nodig heeft, kunnen wij u adviseren. Van Aken & Boogaard werkt samen met Kredietpunt. Hierbij worden kredieten ondergebracht bij onder andere Nationale Nederlanden, DEFAM en Interbank.

Pensioen opbouwen

Bent u in loondienst? Dan bouwt u waarschijnlijk via uw werkgever pensioen op bij een pensioenfonds. Dit vormt op uw pensioenleeftijd samen met uw AOW uw toekomstig inkomen. Veel ondernemers hebben geen aansluiting bij een pensioenfonds en moeten dit zelf regelen. Zowel voor de ondernemer als voor de particulier in loondienst is het mogelijk om zelf een (aanvullende) pensioenvoorziening op te bouwen.

Het opbouwen van uw pensioen biedt Van Aken & Boogaard aan in de vorm van een lijfrenteverzekering of een bankspaarrekening. Afhankelijk van uw situatie en wensen, adviseren wij u de best passende vorm.

Erfrecht, schenkingsrecht & levenstestament

Heeft u een situatie waarbij u te maken krijgt met of advies wenst op het gebied van erfrecht, schenkingsrecht of een levenstestament? Dan krijgt u vaak met complexe regelingen te maken. Om er dan zeker van te zijn dat u de juiste keuzes kunt maken, kunt u advies vragen. Van Aken & Boogaard kan u begeleiden bij de regelingen hiervan. Daarnaast kunnen wij u helpen met het maken van een dusdanige opzet zodat deze bij een notaris geformaliseerd kan worden.

Zakelijke financieringen

Voor zakelijke financieringen werken wij samen met Henk Schoonderwoerd van Schoonderwoerd Consultancy & Bedrijfsadvisering te Bleskensgraaf. Met meer dan 30 jaar ervaring en brede kennis in zijn vakgebied is Henk Schoonderwoerd een voor ons gerespecteerde en betrouwbare partner. Zowel op het gebied van zakelijke financieringen als bij het opstellen van businessplannen kan Schoonderwoerd Consultancy & Bedrijfsvoering u bijstaan. Wij kunnen u en uw situatie bij hem introduceren. Indien gewenst zullen wij aanwezig zijn bij het eerste gesprek. Daarna zal Henk Schoonderwoerd u verder adviseren en begeleiden voor wat betreft uw zakelijke (financierings-)vraag.

Contact

  Waar wilt u meer informatie over ontvangen?

  Informatie over:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”