Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

AOW hypotheek Molenaarsgraaf

AOW hypotheek Molenaarsgraaf

Bent u met pensioen? Veel gepensioneerden geloven niet dat zij met hun AOW-inkomsten nog veel vrijheid hebben betreffende hun hypotheek. Maar niets is minder waar: hoewel gepensioneerden wel aan andere eisen en regels moeten voldoen, is het niet onmogelijk om financieel gewin te behalen. De hypotheekadviseur kan u helpen om dit financieel gewin ook daadwerkelijk te realiseren. Voor onafhankelijk advies op maat over uw AOW hypotheek in Molenaarsgraaf bent u bij Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen aan het juiste adres!

AOW hypotheek [pb-city]

Alle mogelijkheden voor uw AOW hypotheek in Molenaarsgraaf op een rijtje

Wilt u verhuizen of uw hypotheek verhogen? Dat kan, maar wees u ervan bewust dat u al vanaf de leeftijd van 57 jaar rekening moet gaan houden met uw AOW-inkomen. Uw geldverstrekker gebruikt namelijk uw AOW-inkomen als leidraad bij het bepalen van uw maximale hypotheekbedrag. Uiteraard kan de bank ook rekening houden met andere bronnen van inkomsten, maar het AOW-inkomen zal altijd de belangrijkste pijler zijn. Hierdoor zal een AOW hypotheek in Molenaarsgraaf altijd gepaard gaan met extra eisen. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen onderzoekt graag voor u wat uw mogelijkheden zijn. Wij kijken hierbij naar uw huidige hypotheek, uw inkomstenbronnen en uw wensen voor een volgende hypotheek. Aan de hand van onze bevindingen kunnen we gelijk als bemiddelaar optreden, om u zo te verzekeren van de beste deal met de geldverstrekker. Zo helpen wij u graag aan de hypotheek die écht bij uw situatie en uw wensen past.

Laat u adviseren door Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Molenaarsgraaf voor uw AOW hypotheek. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw hypotheek. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”