Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Ameide

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Ameide

arbeidsongeschiktheidsverzekering AmeideBent u zelfstandig ondernemer? Dan is het niet alleen belangrijk dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering in Ameide heeft, maar ook dat de verzekering past bij u en uw bedrijf. Het negatieve stigma dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft – dat zulke verzekeringen bijna onbetaalbaar zijn – volstaat al lang niet meer. De maatschappij beweegt voortdurend en de verzekeringsmogelijkheden bewegen gewoon mee. Daarom is er vandaag de dag altijd wel een verzekering die past bij u en uw budget. De specialisten van Van Aken & Boogaard Hypotheken en
Verzekeringen helpen u graag bij het kiezen van uw ideale
arbeidsongeschiktheidsverzekering in Ameide.

Wat zijn de opties voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Elke zelfstandig ondernemer is anders, maar voor elke ondernemer geldt: langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid is een risico dat aanzienlijke gevolgen kan hebben voor uw inkomen. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar welke verzekeringsopties het beste bij u en uw beroep passen. Zo weet u waar u aan toe bent én kunt u wellicht wat besparen op uw premie.

Het criterium waarop de uitkering wordt gebaseerd, kan namelijk verschillen per beroep. Dit hangt onder andere af van de invalideringskans (de kans op arbeidsongeschiktheid, gebaseerd op beroep en leeftijd) en de revalidatiekans (de kans dat de verzekerde weer herstelt en hoe lang de verzekerde arbeidsongeschikt is). Daarnaast bieden niet alle verzekeraars standaard dekking voor elke vorm van ziekte of arbeidsongeschiktheid dekking. Er zijn echter ook verzekeringen mogelijk met een beperkte uitkeringsduur of een langere periode waarin eigen risico moet worden betaald.

Kortom: er is van alles mogelijk op het gebied van een arbeidsongeschiktheidsverzekering in Ameide. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Van Aken & Boogaard staat voor u klaar.

Van Aken & Boogaard helpt u graag bij het kiezen van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering in Ameide

Van Aken & Boogaard biedt u advies en bespreekt de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Op basis van uw persoonlijke wensen, budget en de beschikbare opties qua dekkingsmogelijkheden komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een goede dekking bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering in Ameide of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”