Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Financieel adviseur Schelluinen

Financieel adviseur Schelluinen

Financieel adviseur SchelluinenGaat u binnenkort een grote uitgave doen, maar heeft u momenteel de financiële middelen niet om de uitgave uit eigen zak te betalen? Bent u zich aan het oriënteren op een andere hypotheek? Of wilt u een andere verzekering afsluiten die beter bij u en uw situatie past? Het maken van de juiste beslissing kan intimiderend zijn, zeker als u niet zeker bent van uw zaak of nog niet alle mogelijkheden heeft ontdekt. Het inschakelen van een financieel adviseur in Schelluinen kan hierbij helpen. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag bij het analyseren van uw persoonlijke (financiële) situatie en het maken van de uiteindelijke beslissing.

Altijd de juiste oplossing voor uw financiële vraagstuk

Financiële vraagstukken zijn er in allerlei soorten en maten. Een hypotheek voor uw woning, een aantal particuliere verzekeringen en misschien ook zakelijke verzekeringen. Daarnaast zult u ook te maken krijgen met pensioenvoorzieningen, het erfrecht, schenkingsrecht en het levenstestament. Om nadelige gevolgen te beperken, is het belangrijk dat u precies weet welke financiële oplossing het beste bij uw vraagstuk en persoonlijke situatie past. Zo wilt u niet te veel betalen voor een verzekering die u helemaal niet nodig heeft; dit geld zou u beter kunnen steken in een aanvullende pensioenregeling of het aflossen van een persoonlijke lening.

Bij Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen kunt u met al uw financiële vraagstukken terecht voor advies. Zo kunnen wij u adviseren als u een hypotheek moet afsluiten, vermogen voor uw pensioenaanvulling wilt opbouwen, een krediet nodig heeft, een schenking wilt doen of de mogelijkheden voor een levenstestament wilt bespreken. Daarnaast kunnen wij namens u optreden als onafhankelijk bemiddelaar in de gespreksvoering met geldverstrekkers en verzekeraars. Kortom: met Van Aken & Boogaard als uw financieel adviseur in Schelluinen bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw financiële vraagstuk.

Van Aken & Boogaard als uw financieel adviseur in Schelluinen

Het maken van een belangrijke financiële beslissing is niet makkelijk. Maak daarom gebruik van een financieel adviseur en wees verzekerd van passend, onafhankelijk advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw financieel adviseur in Schelluinen en helpt u graag bij het maken van de juiste beslissingen.

Wilt u meer informatie over onze diensten als financieel adviseur of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”