Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Financieel planner Gorinchem

Financieel planner Gorinchem

Financieel planner GorinchemGaat u binnenkort een grote uitgave doen of een lening afsluiten, zoals een hypotheek of een persoonlijk krediet? Dan is het extra belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de juiste middelen heeft om de juiste beslissing te maken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het inschakelen van een financieel planner in Gorinchem is een waardevolle keuze en behoedt u voor het maken van een verkeerde beslissing. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag bij het analyseren van uw persoonlijke (financiële) situatie en het maken van de uiteindelijke beslissing.

Een gezonde financiële situatie, nu én in de toekomst

Financiële vraagstukken zijn er in allerlei soorten en maten. Om nadelige gevolgen te beperken, is het belangrijk dat u precies weet welke financiële oplossing het beste bij uw vraagstuk en persoonlijke situatie past. Zo wilt u bijvoorbeeld geen lening of hypotheek aangaan die u niet op een verantwoorde manier kunt betalen. Een financieel planner in Gorinchem brengt inzicht in uw financiële situatie en helpt u bij het uitkiezen van de oplossingen die het beste bij uw situatie passen.

Bij Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen kunt u met al uw financiële vraagstukken terecht voor advies. Zo kunnen wij u als financieel planner in Gorinchem adviseren als u een hypotheek moet afsluiten, vermogen voor uw pensioenaanvulling wilt opbouwen, een krediet nodig heeft, een schenking wilt doen of de mogelijkheden voor een levenstestament wilt bespreken. Daarnaast kunnen wij namens u optreden als onafhankelijk bemiddelaar in de gespreksvoering met geldverstrekkers en verzekeraars. Kortom: Van Aken & Boogaard biedt u een uitgebreid pakket aan kennis, service en mogelijkheden.

Van Aken & Boogaard als uw financieel planner in Gorinchem

Het maken van een belangrijke financiële beslissing is niet makkelijk. Belangrijk is dat uw financiële situatie aansluit op wat u wilt doen: het mag bijvoorbeeld niet ten koste gaan van uw maandelijkse lasten. Maak een verantwoorde beslissing en schakel een financieel planner in Gorinchem in. Met Van Aken & Boogaard als uw adviseur bent u verzekerd van passend, onafhankelijk advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen.

Wilt u meer informatie over onze diensten als financieel planner of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”