Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Hypotheek 57 plus Ridderkerk

Hypotheek 57 plus Ridderkerk

Heeft u een hypotheek in Ridderkerk en gaat u binnenkort de leeftijd van 57 plus aantikken? Het lijkt misschien een triviale leeftijd waarop er niets verandert, maar dan heeft u het mis. Als u namelijk iets aan uw huidige hypotheek wil veranderen of een hypotheek oversluiten, dan rekent de geldverstrekker niet met uw huidige loon, maar met uw pensioeninkomsten. Voordat u deze leeftijd aantikt, is het dus een goed idee om inzicht te krijgen in uw financiële situatie en uw hypotheek. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen onderzoekt uw hypotheek in Ridderkerk en brengt in kaart wat u als 57 plusser kunt doen om zo veel mogelijk financiële vrijheid te bewaren.

Hypotheek 57 plus [pb-city]

Welke hypotheek in Ridderkerk past bij u als 57 plusser?

De woningmarkt is al een tijd oververhit. De woning die u jaren geleden heeft aangeschaft, zal nu vele malen meer waard zijn. Het gevolg is dat u overwaarde heeft op uw hypotheek. Als u meer financiële vrijheid wilt voor uw oude dag, kan het interessant zijn om uw hypotheek eens goed onder de loep te leggen. De overwaarde op uw woning zorgt er namelijk voor dat er, ook met een pensioeninkomen, genoeg opties zijn om te kunnen profiteren. Door uw overwaarde te verzilveren, bijvoorbeeld, of de overwaarde te gebruiken door middel van een opeethypotheek. Verder kan het interessant zijn om uw hypotheek in Ridderkerk vanaf de leeftijd 57 plus over te sluiten. Het is echter wél belangrijk om een onafhankelijk adviseur in te schakelen. Met Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen aan uw zijde weet u zeker dat u een slimme financiële beslissing maakt. Zo kunt u volop van uw oude dag genieten.

Laat u adviseren door Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Ridderkerk voor uw hypotheek als 57 plusser. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw hypotheek. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”