Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Hypotheek oversluiten Groot Ammers

Hypotheek oversluiten Groot Ammers

Een hypotheek gaat u voor een langere periode aan. Het is dan ook meer dan logisch dat u zeker wilt weten dat de voorwaarden van de hypotheek zo gunstig mogelijk zijn. Maar na verloop van tijd kan het misschien in uw voordeel werken om een andere hypotheek af te sluiten. Bent u niet meer tevreden met uw huidige hypotheek, bijvoorbeeld omdat de maandelijkse kosten te hoog uitvallen? Dan is het oversluiten van uw hypotheek in Groot Ammers wellicht de oplossing waar u naar op zoek bent. Er zijn echter wel een aantal punten waar u op moet letten. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpen u graag om de knoop door te hakken.

Hypotheek oversluiten [pb-city]

Het proces van een hypotheek oversluiten in Groot Ammers

Het oversluiten van een hypotheek in Groot Ammers kan interessant zijn wanneer de huidige rentestand lager is dan de rente die u nu betaalt, zodat uw maandlasten lager uit zullen vallen. Er zitten echter wel een aantal haken en ogen aan het proces. Zo gaat oversluiten vaak gepaard met bijkomende kosten, zoals boeterente, notariskosten en taxatiekosten. Uiteindelijk kan het dus zo zijn dat het oversluiten van uw hypotheek helemaal niet in uw voordeel zal werken. Als uw hypotheekadviseur gaan wij onderzoeken wat voor u de beste stap zal zijn. Zo kijken we naar uw huidige hypotheek en financiële situatie en leggen we dit naast de mogelijke opties voor oversluiten. Aan de hand hiervan komen we met een onafhankelijk advies. Gaat u vervolgens uw hypotheek oversluiten? Als bemiddelaars kunnen we u hierbij bijstaan. Kortom: wij ontzorgen u graag gedurende het hele proces!

Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw hypotheekadviseur!

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur op het gebied van alle soorten hypotheken. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot het oversluiten van uw hypotheek in Groot Ammers en omstreken. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u ons aanstellen als uw hypotheekadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”