Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Hypotheekadviseur Dordrecht

Hypotheekadviseur Dordrecht

Hypotheekadviseur DordrechtEen hypotheek gaat u voor een langere periode aan. Het is dan ook meer dan logisch dat u zeker wilt weten dat de voorwaarden van de hypotheek zo gunstig mogelijk zijn. Bij het afsluiten van een hypotheek is het dan ook verstandig om een onafhankelijk adviseur in te schakelen. De adviseur zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt maken en kan daarbij ook helpen bij het onderhandelen met geldverstrekkers. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekering staat u graag bij als uw hypotheekadviseur in Dordrecht!

Kies de juiste hypotheek die écht bij u en uw situatie past

Tegenwoordig zijn er veel hypotheken en opties beschikbaar. Aan de ene kant is dit fijn: er zit dus altijd wel een geschikte hypotheek voor u bij. Aan de andere kant kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval kan een hypotheekadviseur in Dordrecht u bijstaan met professioneel advies. Hierdoor bent u verzekerd van goed en passend advies. Wij vertellen u wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke (financiële) situatie als u een bepaalde hypotheek afsluit. Op basis daarvan kunt u de juiste weloverwogen keuze maken.

Bij het afsluiten van een hypotheek denkt u natuurlijk aan de hoogte van de rente, de periode en de mogelijkheden om vervroegd af te lossen. Als CFP-professional en Erkend Financieel Adviseur kunnen de specialisten van Van Aken & Boogaard u ook helpen bij het realiseren van speciale hypotheken, zoals seniorenhypotheken en overwaardehypotheken. Vervolgens selecteren wij, uit een groep van dertig geldverstrekkers, de beste keuze voor u en gaan vervolgens namens u onderhandelen. Zo zijn wij in staat om u een goede keuze te laten maken en u een passende offerte te kunnen bieden.

Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw hypotheekadviseur in Dordrecht

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Dordrecht op het gebied van alle soorten hypotheken. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw hypotheek.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw hypotheek en wilt u ons aanstellen als uw hypotheekadviseur in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken 06 432 702 48

  Robert Boogaard 06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”