Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Hypotheekbemiddelaar Drechtsteden

Hypotheekbemiddelaar Drechtsteden

Hypotheekbemiddelaar DrechtstedenHet afsluiten van een hypotheek is niet niets. Het is een grote en belangrijke stap, waar veel voorwaarden aan verbonden zijn. Als u niet meer weet welke hypotheek het beste bij uw situatie zou passen, dan is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen. De adviseur zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt maken en kan daarbij ook helpen bij het onderhandelen met geldverstrekkers. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekering staat u graag bij als uw onafhankelijke hypotheekbemiddelaar in Drechtsteden!

Uw hypotheek, onze zorg

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Logisch: tegenwoordig zijn er veel hypotheken en opties beschikbaar, zoals senioren-, overwaarde-, krediet-, familie- en verhuurhypotheken. Met Van Aken & Boogaard als uw hypotheekbemiddelaar in Drechtsteden bent u verzekerd van goed en passend advies. Wij vertellen u wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke (financiële) situatie als u een bepaalde hypotheek bij één van de dertig geldstrekkers afsluit en geven een aanbeveling. Op basis daarvan kunt u de juiste weloverwogen keuze maken.

Heeft u de keuze gemaakt? Dan kunt u ons inschakelen als onafhankelijk bemiddelaar. Wij zullen onderhandelen met de geldverstrekker en zorgen wij ervoor dat u niet meer en niet minder zult betalen voor uw hypotheek. Zo zijn wij in staat om u een goede keuze te laten maken en u een passende offerte te kunnen bieden.

Van Aken & Boogaard als uw onafhankelijke hypotheekbemiddelaar in Drechtsteden?

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekbemiddelaar in Drechtsteden op het gebied van alle soorten hypotheken. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Als CFP-professional en Erkend Financieel Adviseur bent u ervan verzekerd dat Van Aken & Boogaard u op een professionele wijze naar de juiste hypotheek loodsen.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair voor uw hypotheek en wilt u ons aanstellen als uw hypotheekbemiddelaar in Drechtsteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”