Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Kredietadviseur Dordrecht

Kredietadviseur Dordrecht

Gaat u binnenkort een grote uitgave doen, maar heeft u momenteel de financiële middelen niet om de uitgave uit eigen zak te betalen? Dan kan u ervoor kiezen om een financiering aan te vragen. Een consumptief krediet is een lening die u als consument kunt afsluiten, om consumptiegoederen of -diensten aan te schaffen. Voordat u een consumptief krediet gaat afsluiten, is het handig om te weten hoe veel krediet u nu precies kunt lenen op een verantwoordelijke wijze. Om dit te bepalen, kunt u Van Aken & Boogaard instellen als uw kredietadviseur in DordrechtGaat u binnenkort een grote uitgave doen, maar heeft u momenteel de financiële middelen niet om de uitgave uit eigen zak te betalen? Dan kan u ervoor kiezen om een financiering aan te vragen. Een consumptief krediet is een lening die u als consument kunt afsluiten, om consumptiegoederen of -diensten aan te schaffen. Voordat u een consumptief krediet gaat afsluiten, is het handig om te weten hoe veel krediet u nu precies kunt lenen op een verantwoordelijke wijze. Om dit te bepalen, kunt u Van Aken & Boogaard instellen als uw kredietadviseur in Dordrecht.

Welk consumptief krediet past bij u?

Er zijn verschillende soorten consumptief krediet. De bekendste soorten zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is een lening waarbij u doorlopend mag opnemen en aflossen. Het biedt een mate van flexibiliteit: zo kunt u zelf bepalen welk bedrag u opneemt (tot de maximale kredietlimiet) en wanneer u dit geld opneemt. Een potentieel nadeel is wel dat het rentetarief niet vast staat. De rente die u over uw lening moet betalen kan dus dalen, maar ook stijgen.

Een persoonlijke lening is een bedrag wat direct in zijn geheel op uw rekening gestort krijgt. U betaalt hier een vaste rente over, waardoor u elke maand wat betaalt aan rente en aflossing. Een voordeel is dat u precies weet wat uw persoonlijke lening kost en dat de lening is gebaseerd op uw persoonlijke (financiële situatie).

Welk consumptief krediet het beste bij u, uw leendoel en uw financiële situatie past, bespreekt de kredietadviseur in Dordrecht met u. Van Aken & Boogaard staat u graag bij wanneer u een consumptief krediet nodig hebt. Wij werken samen met KredietPunt, waar kredieten worden ondergebracht bij onder andere Nationale Nederlanden, DEFAM en Interbank. Wij nemen al uw zorgen uit handen op het gebied van uw consumptief krediet, en zorgen er graag voor dat al het papierwerk bij de lening-of kredietverstrekking in orde wordt gemaakt.

Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw kredietadviseur in Dordrecht

Een hypotheek of lening aanvragen is niet zomaar iets. Het is belangrijk dat u er goed op voorbereid bent, zodat het proces zo spoedig mogelijk verloopt. Van Aken & Boogaard helpt u graag dit proces te doorlopen als uw kredietadviseur in Dordrecht. Wij bieden u advies en bespreken alle mogelijkheden met u door. Op basis van uw persoonlijke wensen en de beschikbare opties komen wij samen met u tot een passende oplossing.

Wilt u meer informatie over onze diensten als kredietadviseur in Dordrecht of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”