Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Overwaarde benutten Nieuw Lekkerland

Overwaarde benutten Nieuw Lekkerland

De woningprijzen zijn de afgelopen jaren bijna explosief gestegen. Dit betekent ook dat uw woning inmiddels meer waard is geworden dan wat u ervoor heeft betaald. Als de waarde van uw woning is gestegen en meer waard is dan uw hypotheek, dan is er sprake van overwaarde. Afhankelijk van uw financiële situatie en uw hypotheek zijn er diverse manieren om deze overwaarde in Nieuw Lekkerland goed te benutten. Het is echter wel belangrijk om hierbij de juiste keuze te maken, zodat uw plan uiteindelijk niet meer heeft gekost dan dat het heeft opgebracht. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen onderzoekt graag voor u wat uw mogelijkheden zijn en welke optie het meeste financiële gewin oplevert.

Overwaarde benutten [pb-city]

Wat zijn uw mogelijkheden?

Er zijn verschillende manieren om de overwaarde van uw hypotheek in Nieuw Lekkerland te benutten voor financieel gewin. Maar welke manier het meeste financiële gewin oplevert, hangt af van uw persoonlijke situatie en uiteraard ook uw wensen. Met uw overwaarde kunt u namelijk een tweede huis kopen, verhuizen of verbouwen, maar het kan ook zijn dat u het liefst niets aan uw huidige woonsituatie verandert. Dan kunnen we kijken naar bijvoorbeeld het verzilveren van uw overwaarde en ervoor zorgen dat uw maandlasten kunnen worden verlaagd. Bij Van Aken & Boogaard onderzoeken we wat voor u de beste optie is en kunnen eventueel bemiddelen met uw geldverstrekker. Zo is uw overwaarde van begin tot eind in bekwame handen.

Van Aken & Boogaard helpen u bij het optimaal benutten van uw overwaarde in Nieuw Lekkerland

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur op het gebied van alle soorten hypotheken. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot het benutten van uw overwaarde in Nieuw Lekkerland en omstreken. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u ons aanstellen als uw hypotheekadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”