Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Overwaarde hypotheek Alblasserwaard

Overwaarde hypotheek Alblasserwaard

Heeft u jaren geleden een hypotheek afgesloten? Dan is de kans groot dat uw woning in de tussentijd meer waard is geworden. Wanneer uw huis meer waard is dan de hypotheek die u voor die woning heeft afgesloten, is er sprake van overwaarde. Als u uw hypotheek bijna of helemaal hebt afgelost, zijn er mogelijkheden om van deze overwaarde gebruik te maken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Bent u benieuwd welke optie het beste bij u en uw (financiële) situatie past? Laat u dan onafhankelijk adviseren door de experts van Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen.

Overwaarde hypotheek [pb-city]

Hoe kunt u de overwaarde van uw hypotheek in Alblasserwaard het best benutten?

Er zijn verschillende manieren om de overwaarde van uw hypotheek in Alblasserwaard te benutten voor financieel gewin. Welke manier het beste bij u past, hangt af van zowel uw financiële situatie als uw persoonlijke wensen. U kunt de overwaarde namelijk gebruiken om een tweede huis te kopen of om te verhuizen. Ook is het mogelijk om de overwaarde te gebruiken om een verbouwing te financieren. Wilt u niets veranderen aan uw huidige woonsituatie, maar wel financieel gewin behalen? Dan zijn het verzilveren van de overwaarde of het oversluiten van uw hypotheek om uw maandlasten te verlagen opties om te overwegen. Als hypotheekadviseur gaan wij onderzoeken wat voor u de beste stap zal zijn. Aan de hand hiervan komen we met een onafhankelijk advies.

Van Aken & Boogaard helpt u graag bij het behalen van financieel gewin

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur op het gebied van alle soorten hypotheken. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw huidige hypotheek in Alblasserwaard en bijbehorende overwaarde. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u ons aanstellen als uw hypotheekadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”