Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Particuliere verzekeringen Nieuw Lekkerland

Particuliere verzekeringen Nieuw Lekkerland

Particuliere verzekering Nieuw LekkerlandVerzekeringen zijn er in alle soorten en maten: de een dekt alleen het minimale, waar de ander juist het maximale dekt. Welke verzekering het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen, budget en uw huidige situatie. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag bij het vinden van uw weg in het doolhof van particuliere verzekeringen in Nieuw Lekkerland en omstreken.

Verzekeringen in alle soorten en maten

Voor de ene persoon is een eenvoudige levensverzekering om de uitvaartkosten mee te bedekken al genoeg. De ander kiest juist liever voor een complexe levensverzekering om het pensioen, de hypotheek en andere financiële gevolgen van het overlijden te dekken. Kortom: wensen qua particuliere verzekeringen in Nieuw Lekkerland kunnen uiteenlopen. Ook wélke verzekeringen u precies afsluit, kunnen verschillen.

Bij Van Aken & Boogaard adviseren wij u over tal van verzekeringen, zoals woonhuis- en inboedelverzekeringen, auto- en caravanverzekeringen, reis- en annuleringsverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen. Wij brengen verzekeringen onder bij verzekeraars als Allianz, ASR, Nationale Nederlanden, Klaverblad, Scildon, TAF, Heinenoord Assuradeuren en Nedasco. Twijfelt u over wat u wel of niet moet verzekeren? Voor elke situatie kunnen wij met u berekenen of u beter kunt kiezen voor een verzekering of het risico zelf dragen. Zo bespaart u op onnodige uitgaven en weet u zeker dat uw verzekeringen passen bij uw wensen.

Van Aken & Boogaard als bemiddelaar voor uw particuliere verzekeringen in Nieuw Lekkerland

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke intermediair op het gebied van particuliere verzekeringen in Nieuw Lekkerland. Op basis van uw persoonlijke wensen, budget en de beschikbare opties qua dekkingsmogelijkheden komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een goede dekking, of het nu gaat om uw woning of rechtsbijstand.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw particuliere verzekeringen in Nieuw Lekkerland of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”