Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Pensioen hypotheek Molenlanden

Pensioen hypotheek Molenlanden

Hoewel de meeste mensen hun leven graag op orde willen houden richting de pensioenleeftijd, kan het zo zijn dat een verandering beter bij uw situatie past. Bijvoorbeeld het verzilveren van de overwaarde van uw huidige hypotheek of zelfs een nieuwe hypotheek aangaan. Ook als 57-plusser is dit mogelijk, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Maak daarom, voordat u de beslissing maakt, een afspraak met een hypotheekadviseur. Zo bent u er van verzekerd dat een verandering van uw pensioen hypotheek in Molenlanden ook daadwerkelijk gepaard gaat met financieel gewin. Hiervoor bent u bij Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen aan het juiste adres!

Pensioen hypotheek [pb-city]

Wat zijn uw mogelijkheden betreffende een pensioen hypotheek in Molenlanden en omstreken?

Als gepensioneerde is het van belang dat u uw financiële zaken goed op orde heeft. Zo houdt u immers meer geld over voor bijvoorbeeld uitjes met uw kleinkinderen, reizen met uw partner of uw hobby. Als u een lopende hypotheek heeft, kan het zo zijn dat u overwaarde op uw woning heeft. De waarde ervan is immers veel gestegen de afgelopen jaren. Deze overwaarde kunt u verzilveren om zo meer financiële vrijheid te verkrijgen. Wilt u juist verhuizen, bijvoorbeeld om kleiner te gaan wonen? Dan is het misschien nodig om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Hier kunt u op problemen stuiten. Uw AOW-inkomsten zijn immers niet zo hoog als het inkomen dat u zou hebben als u zou werken. Van Aken & Boogaard gaat graag voor u op onderzoek uit om te kijken wat er wél mogelijk is.

Laat u adviseren door Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Molenlanden voor uw pensioen hypotheek. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw hypotheek. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”