Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl


Pensioenadviseur Bleskensgraaf

Pensioenadviseur Bleskensgraaf

Pensioenadviseur BleskensgraafOok al leven we in het nu, de toekomst mag niet vergeten worden. Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een werknemer in loondienst, het opbouwen van een goed pensioen is ontzettend belangrijk. Als u een goed plan opstelt, dan plukt u daar de vruchten van. Niet alleen in de toekomst, maar ook nu! Een goede pensioenadviseur kan u hierbij helpen. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen staat u graag bij als uw pensioenadviseur in Bleskensgraaf.


Een goed pensioen, zowel voor werknemers in loondienst als zzp’ers

Als u in loondienst bent, dan bouwt u waarschijnlijk pensioen op bij een door de werkgever aangesteld pensioenfonds. Daarnaast krijgt u ook het basispensioen middels de Algemene Ouderdomswet (AOW). Deze twee inkomensstromen samen vormen later uw pensioenuitkering. Voor zelfstandig ondernemers zit het net iets anders in elkaar. Ook zelfstandigen hebben recht op een AOW-uitkering wanneer zij de gerechtige AOW-leeftijd behalen, maar moeten zelf een aanvullende pensioenvoorziening opbouwen.

Een mogelijkheid voor de zelfstandig ondernemer is om een lijfrente af te sluiten. Dit kan in de vorm van een verzekering, maar is ook af te sluiten bij de bank of een beleggingsinstelling. Wel zitten hier een aantal voorwaarden aan vast. Het is dan ook verstandig om een pensioenadviseur in Bleskensgraaf in te schakelen die u helpt te navigeren door alle mogelijke opties. Samen met u kijkt Van Aken & Boogaard naar uw situatie en welke pensioenvoorziening daar het beste bij past. Zo bent u verzekerd van een goede regeling voor in de toekomst én in het nu.

Van Aken & Boogaard staat u graag bij als uw pensioenadviseur in Bleskensgraaf

Het hebben van een goed plan voor uw pensioenopbouw is van cruciaal belang. Van Aken & Boogaard biedt u advies en bespreekt de mogelijkheden met u door. Op basis van uw persoonlijke wensen en de beschikbare opties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u in de toekomst verzekerd van een goed pensioen, zonder te veel te betalen.

Wilt u meer informatie over onze diensten als pensioenadviseur in Bleskensgraaf of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden


  Henk van Aken
  06 432 702 48


  Robert Boogaard
  06 572 122 32


  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”