Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Senioren hypotheek Leerdam

Senioren hypotheek Leerdam

Bent u met pensioen of gaat u binnen tien jaar met pensioen? En wilt u inzicht krijgen in wat er voor u mogelijk is wat betreft uw hypotheek? Waar het vroeger redelijk lastig was om als senior een hypotheek af te kunnen sluiten, zijn de mogelijkheden daartoe tegenwoordig veel uitgebreider. Grote kans dus dat er een senioren hypotheek in Leerdam bestaat die aan uw wensen zal voldoen. Een hypotheekadviseur kan u helpen bij het vinden van uw perfecte senioren hypotheek. Daarvoor bent u bij Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen aan het juiste adres!

Senioren hypotheek [pb-city]

Welke senioren hypotheek in Leerdam past bij u?

Als u al geruime tijd woningbezitter bent én een beetje het nieuws hebt gevolgd dat afgelopen tijd, kunt u er vanuit gaan dat uw woning flink in waarde is gestegen. Deze overwaarde zorgt ervoor dat er, ook met een pensioeninkomen, genoeg opties zijn om te kunnen profiteren. Door uw overwaarde te verzilveren, krijgt u meer financiële ruimte. Ook kunt u deze overwaarde gebruiken door bijvoorbeeld een opeethypotheek af te sluiten. Verder kan het interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten. Het is echter wél belangrijk om een onafhankelijk adviseur in te schakelen. Want: als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook. Met Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen aan uw zijde weet u zeker dat u een slimme financiële beslissing maakt. Zo kunt u volop van uw oude dag genieten, op de manier waarop u dat wilt.

Laat u adviseren door Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke hypotheekadviseur in Leerdam voor uw senioren hypotheek. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze heeft gemaakt met betrekking tot uw hypotheek. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk, duidelijk en vakkundig”