Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Tussenpersoon hypotheek Schelluinen

Tussenpersoon hypotheek Schelluinen

Tussenpersoon hypotheek SchelluinenGaat u binnenkort een hypotheek afsluiten? Of het nu uw eerste hypotheek is of niet, het afsluiten van een hypotheek kan vermoeiend zijn. Er zitten veel voorwaarden aan verbonden en u weet niet altijd welke hypotheek het beste bij uw situatie zou passen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, is het verstandig om een tussenpersoon hypotheek in Schelluinen in te schakelen. De tussenpersoon zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt maken en kan daarbij ook helpen bij het onderhandelen met geldverstrekkers. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekering staat u <br> graag bij als uw onafhankelijke tussenpersoon voor uw hypotheek in Schelluinen!

Uw hypotheek, onze zorg

Tegenwoordig zijn er veel hypotheken en opties beschikbaar, zoals senioren-, overwaarde-, krediet-, familie- en verhuurhypotheken. Het is echter lastig om te bepalen welke hypotheek van welke geldstrekker nu het beste bij u en uw situatie past, ook bij het afsluiten van een ‘normale’ hypotheek. Met Van Aken & Boogaard als uw tussenpersoon hypotheek in Schelluinen bent u verzekerd van goed en passend advies. Wij vertellen u welke hypotheek van welke geldstrekker het beste bij u past. Heeft u de keuze gemaakt? Dan zullen de specialisten van Van Aken & Boogaard onderhandelen met de geldverstrekker en ervoor zorgen dat u de juiste lasten betaalt voor uw hypotheek. Zo zijn wij in staat om u een goede keuze te laten maken en u een passende offerte te kunnen bieden.

Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw tussenpersoon hypotheek in Schelluinen

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke tussenpersoon voor het afsluiten van uw hypotheek in Schelluinen. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare hypotheekopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Als CFP-professional en Erkend Financieel Adviseur bent u ervan verzekerd dat Van Aken & Boogaard u op een professionele wijze naar de juiste hypotheek loodsen.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair voor uw hypotheek en wilt u ons aanstellen als uw tussenpersoon hypotheek in Schelluinen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”