Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Tussenpersoon verzekering Ottoland

Tussenpersoon verzekering Ottoland

Tussenpersoon verzekering OttolandGaat u binnenkort een nieuwe of andere verzekering afsluiten, en ziet u door de bomen het bos niet meer? Logisch, want tegenwoordig bestaat er bijna geen ‘standaard’ verzekering meer. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandige ondernemer, een zakelijke verzekering of één van de vele verzekeringen voor particulieren, het kiezen van de juiste verzekering is ontzettend belangrijk. Schakel daarom een professionele tussenpersoon verzekering in! De tussenpersoon zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt maken en kan daarbij ook helpen bij
het onderhandelen met de verzekeraars. Van Aken & Boogaard Hypotheken
en Verzekeringen staat u graag bij als uw onafhankelijke tussenpersoon voor
uw verzekering in Ottoland!

Uw verzekering, onze zorg

Met Van Aken & Boogaard als uw tussenpersoon verzekering in Ottoland bent u verzekerd van goed en passend advies op het gebied van verzekeringen. Wij kunnen u adviseren over tal van verzekeringen, bijvoorbeeld particuliere en zakelijke verzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook vertellen we u welke pakketten van welke verzekeraars het beste bij u passen en waarom. Wij brengen verzekeringen onder bij verzekeraars als Allianz, ASR en Klaverblad. Wij leggen deze analyse aan u voor en bespreken de voor- en nadelen van ieder pakket en iedere verzekeraar.

Heeft u de keuze gemaakt? Dan zullen de specialisten van Van Aken & Boogaard onderhandelen met de verzekeraar en ervoor zorgen dat u de juiste premies betaalt voor uw verzekering. Zo zijn wij in staat om u een goede keuze te laten maken en u een passende offerte te kunnen bieden.

Van Aken & Boogaard stelt zich graag op als uw tussenpersoon verzekering in Ottoland

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke tussenpersoon voor het afsluiten van uw verzekering in Ottoland. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare verzekeringsopties komen wij samen met u tot een passende oplossing.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair voor uw verzekeringen en wilt u ons aanstellen als uw tussenpersoon verzekering in Ottoland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”