Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Verzekering arbeidsongeschiktheid Schelluinen

Verzekering arbeidsongeschiktheid Schelluinen

Verzekering arbeidsongeschiktheid SchelluinenAls zelfstandig ondernemer is het – letterlijk – van levensbelang dat u verzekerd bent tegen arbeidsongeschiktheid. Doet u dit niet of heeft u niet de juiste verzekering voor arbeidsongeschiktheid in Schelluinen, kan dit zich uiten in langdurige financiële problemen, met alle gevolgen van dien. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk qua verzekeringen voor zelfstandig ondernemers. Het is dus verstandig om te bekijken of uw huidige verzekering nog voldoet aan uw persoonlijke situatie en budget. De specialisten van Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpen u graag bij het kiezen
van uw ideale verzekering tegen arbeidsongeschiktheid in Schelluinen.

Wat zijn de opties voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Elke zelfstandig ondernemer is anders, maar elke ondernemer loopt het risico om langdurig ziek of arbeidsongeschikt te worden. Dit is een risico dat, wanneer het tot uiting komt, grote gevolgen kan hebben. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar welke verzekeringsopties het beste bij u en uw beroep passen.

De uitkering die u kunt ontvangen van uw verzekeraar, hangt onder andere af van de invalideringskans en de revalidatiekans. Dit verschilt per beroepsgroep en de kans wordt, naarmate de leeftijd stijgt, steeds hoger. Dit vertaalt zich doorgaans ook weer in hogere premiekosten. Daarnaast bieden niet alle verzekeraars standaard dekking voor elke vorm van ziekte of arbeidsongeschiktheid dekking. Er zijn echter ook verzekeringen mogelijk met een beperkte uitkeringsduur of een langere periode waarin eigen risico moet worden betaald. Kortom: er is van alles mogelijk qua verzekering tegen arbeidsongeschiktheid in Schelluinen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Van Aken & Boogaard staat voor u klaar.

Van Aken & Boogaard staat klaar, voor u en uw verzekering arbeidsongeschiktheid in Schelluinen

Van Aken & Boogaard biedt professioneel advies en bespreekt de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Op basis van uw persoonlijke wensen, budget en de beschikbare opties qua dekkingsmogelijkheden komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een goede dekking bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw verzekering tegen arbeidsongeschiktheid in Schelluinen of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”