Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl

Verzekeringsadviseur Papendrecht

Verzekeringsadviseur Papendrecht

Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandige ondernemer, een zakelijke verzekering of één van de vele verzekeringen voor particulieren: het afsluiten van de juiste verzekering kan best tricky zijn. U wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn, maar ook niet te veel kwijt zijn aan premies. Voorkom dat u te veel betaalt voor een verzekering die niet goed bij u of uw onderneming past en schakel een professionele verzekeringsadviseur in Papendrecht in! Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen staat u graag bij als uw onafhankelijke intermediair op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Verzekeringsadviseur [pb-city]

Uw verzekering, onze zorg

Met Van Aken & Boogaard als uw verzekeringsadviseur in Papendrecht bent u verzekerd van goed en passend advies op het gebied van alle soorten verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende pakketten van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u vertellen welke opties het beste bij uw situatie passen. Wij brengen verzekeringen onder bij verzekeraars als Allianz, ASR en Klaverblad. Heeft u de keuze gemaakt? Dan zullen de specialisten van Van Aken & Boogaard onderhandelen met de verzekeraar en ervoor zorgen dat u de juiste premies betaalt voor uw verzekering(en). Zo bent u in staat om de juiste keuze te maken en kunnen wij u een passende offerte bieden, volledig transparant.

Van Aken & Boogaard als uw verzekeringsadviseur in Papendrecht

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke tussenpersoon bij het afsluiten van uw verzekering. Op basis van uw persoonlijke situatie en de beschikbare verzekeringsopties komen wij samen met u tot een passende oplossing. Als CFP-professional en Erkend Financieel Adviseur bent u ervan verzekerd dat Van Aken & Boogaard u op een professionele wijze naar de juiste verzekering loodsen. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair voor uw verzekeringen en wilt u ons aanstellen als uw verzekeringsadviseur in Papendrecht en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Ook voor vragen kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden

  Henk van Aken
  06 432 702 48

  Robert Boogaard
  06 572 122 32

  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”