Graaf Adolfstraat 8, 3372 CB Hardinxveld - GiessendamHenk van Aken: 06 432 702 48 Robert Boogaard: 06 572 122 32info@vanakenboogaard.nl


Zakelijke verzekeringen Giessenburg

Zakelijke verzekeringen Giessenburg

Zakelijke verzekeringen GiessenburgUw onderneming is uw levenswerk. Als ondernemer wil u dan ook u uw investeringen, bezittingen, personeel en uiteraard uzelf maximaal beschermen tegen eventuele problemen. Echter kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke verzekering past nu écht bij uw onderneming? En wat zijn de verschillende opties binnen die verzekering? Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen staat u bij met professioneel advies op het gebied van zakelijke verzekeringen in Giessenburg en treedt vervolgens op als onafhankelijk intermediair. Zo bent u verzekerd van een goede dekking zonder onnodige kosten.


Welke zakelijke verzekering past bij uw onderneming?

Voor de zakelijke markt zijn er verzekeringen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een transportverzekering, bedrijfsautoverzekering, inventarisverzekering en natuurlijk de verzekering voor het gebouw. Maar ook bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid behoren tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van uw onderneming zijn sommige verzekeringen van groter belang dan andere verzekeringen. Zo heeft een bouwbedrijf een groter risico op ongelukken tijdens het werk dan een advocatenkantoor, en heeft een detailhandel een grote voorraad opgeslagen staan waar risico over gelopen wordt. Om er zeker van te zijn dat u geen onnodige risico’s loopt of juist te veel risico’s verzekert, zullen wij alles met u doorlopen.

Bij Van Aken & Boogaard adviseren wij u over tal van zakelijke verzekeringen. Wij brengen verzekeringen onder bij verzekeraars als Allianz, ASR en Klaverblad. Wanneer wij alle nodige informatie over uw onderneming en uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een analyse maken van de mogelijkheden en deze aan u voorleggen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Van Aken & Boogaard helpt u bij het kiezen van uw juiste zakelijke verzekeringen in Giessenburg

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen biedt professioneel advies en treedt graag op als uw onafhankelijke intermediair op het gebied van zakelijke verzekeringen in Giessenburg. Op basis van uw onderneming en de beschikbare opties qua dekkingsmogelijkheden komen wij samen met u tot een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een goede dekking, of het nu gaat om uw woning of rechtsbijstand. Wilt u meer informatie over onze diensten als intermediair en bemiddelaar voor uw zakelijke verzekeringen in Giessenburg of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, een e-mail sturen naar info@vanakenboogaard.nl of bellen naar 0643270248 of 0657212232. Samen kunnen we meer bereiken!

Contact

  bestand bestaande polis:

  Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

  Voorkeursdag:

  Voorkeurstijd:

  Voorkeurslocatie:

  Voorkeurspersoon:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  (*) Verplichte velden


  Henk van Aken
  06 432 702 48


  Robert Boogaard
  06 572 122 32


  “Vriendelijk, toegankelijk,
  duidelijk en vakkundig”